Tarieven

Hier vind u de tarieven voor ons jongerenwerk, kinderpartijtjes, diensten en merchandise.

Jongerenwerk

Wij vragen een kleine bijdrage voor onze wekelijkse inloop. Deze bijdrage wordt direct gebruikt voor verbetering van het jongerenwerk en het jongerencentrum.

Prijs inloop:

Eenmalig: €2,50

Strippenkaart (5x): €10,-

*Omdat wij als jongerenwerk NIEMAND willen uitsluiten kan je bij ons terecht als je wel wilt komen maar het niet kan betalen. 

Voor onze lessen en cursussen vragen wij een reguliere bijdrage van €5,-

Het kost €5,- om van de studio gebruik te maken op doordeweekse dagen. Op vrijdag kan de studio (gedeeld) gebruikt worden voor het tarief van de reguliere inloop.

Kinderpartijtjes

Dynamic Arts biedt partijtjes aan in de volgende categorieen:

  • Dans
  • Graffiti
  • Rap

Er is meer mogelijk, om de opties te zien kijk rechts in het plaatje!

Heb jij bijvoorbeeld altijd al een cool graffiti kunstwerk willen maken, of misschien juist een heel cool graffiti shirt.

Misschien lijkt het jou wel leuk om op je hoofd te leren staan of om heel goed als een robot te kunnen dansen.

Ook als je rap muziek cool vind kan je goed bij ons terecht, en helpen we je om je eigen rap tekst te schrijven en eventueel zelfs op te nemen in onze studio!!!

Wil je met je vriendjes en vriendinnetjes een coole clip opnemen voor youtube, zelfs dat kan bij Dynamic Arts!

Bij een Dynamic Arts partijtje krijg je een onvergetelijke dag! Op deze dag staat de jarige helemaal centraal en mag die ook mee beslissen met wat we precies gaan doen.

Bij ons krijgt een jarige ook nog eens:

  • Taart
  • Limonade
  • Een hele leuke verassing

Bij een graffiti partijtjes leveren wij ook de materialen!

€90 euro starttarief + €10 P.P. P.U.  (*Ex btw.)

Wil jij een vette aftermovie van jouw feest???  In overleg kan een goede filmmaker uit ons team bij jouw partijtje aanwezig zijn! Op deze manier kan je deze speciale dag NOOIT MEER VERGETEN!!!!

Als je een combinatie wilt van meerdere opties is dat mogelijk. Stuur dan even een berichtje via het contact formulier of mail ons op info@dynamicarts.nl.

Diensten

Via Stichting Dynamic Arts kan je ook creatieve talenten inhuren van professionals. Deze profesionals zijn actief betrokken bij de stichting bij oa. de inloop en andere projecten die wij organiseren.

Wij werken met professionele filmmakers en fotograven.
Professionals met een frisse blik.

Vraag hier een offerte aan!

Wij werken met een groot netwerk aan dj’s binnen vele muziek stijlen. Wil jij een professionele dj voor een feestje, event, festival of project dan kan dat ook via Dynamic Arts.

*Dj sets kunnen eventueel worden geleverd.

 

Vraag hier een offerte aan!

Wil jij een vette showcase met daarin top dansers, dj’s, trickers (salto’s), of andere vormen van animatie?

Vraag hier een offerte aan!

Stichting Dynamic Arts bevind zich midden in het netwerk van de professionale globale dans wereld. Wil jij een top danser huren voor een show/workshop/lezing?

Vraag hier een offerte aan!

Wil jij leren hoe je muziek produceert?

Zoek je iemand om jouw nummer af te mixen?

Zoek jij iemand die een vette beat maakt bij jouw eigen tekst?

Vraag hier een offerte aan!

Wij bieden aantrekkelijke grafische vormgeving voor professionele posters, flyers en boekjes. Dit is zowel voor digitaal vormgeving als voor drukwerk.

 

Vraag hier een offerte aan!

Wij maken jongeren campagnes voor scholen, evenementen en festivals. Campagnes die jongeren in beweging zetten en laten mee denken en doen met de maatschappij! Is dit wat jij zoekt?

Vraag hier een offerte aan!

* Stichting Dynamic Arts is niet gericht op het maken van winst. Toch maken wij kosten binnen het organiseren van onze projecten, het inhuren van docenten/vakkrachten en het waarborgen van kwaliteit. Alle inkomsten komen rechtstreeks ten goede aan de ontwikkeling en financiering van onze projecten. 

**Tarieven kunnen gewijzigd worden.