Summer Sickness 2018 Laren

Op zaterdag 15 september organiseert Dynamic Arts na een aantal jaar afwezigheid de nieuwste editie van Summer Sickness. Summer Sickness is een mix tussen het beste van een zomerkamp en een urban culture event voor jongeren. En dit jaar met een extra mooi doel voor ogen!

Goed doel

Vanaf 2018 kiezen we elke editie een goed doel uit om te ondersteunen vanuit Summer Sickness. Hierbij focussen we op goede doelen van organisaties van over de hele wereld die jongeren in achterstandsituaties helpen door mogelijkheden te creëren op het gebied van kunst en creativiteit. Wij willen met de opbrengst van dit jaar een hiphop school in Guatemala City ondersteunen, genaamd: Trasciende Guatemala. Na de vulkaan uitbarstingen dit jaar in Guatemala kunnen deze jongeren de steun extra goed gebruiken.

Veiling

Er vindt in de ochtend tussen 11:00 en 13.00 uur een veiling plaats in het Brinkhuis in Laren! Hier worden gedoneerde goederen en diensten van zowel jongeren en zelfstandigen als organisaties en bedrijven uit Laren en omgeving geveild. Dynamic Arts zorgt zelf ook voor leuke goodies en activiteiten om te veilen.

Het evenement Summer Sickness

In de middag van 13.00 – 22.30 zet het evenement zich voort in het sportcentrum en zwembad de Biezem. Hier vind een uitgebreid programma plaats speciaal voor de jeugd met de nadruk op creativiteit met muziek en uitwisseling. Er is natuurlijk ruimte voor iedereen, jeugd en familie!

Het Programma

Lokale jongeren en artiesten krijgen bij Summer Sickness een eigen podium om zichzelf te presenteren en creatief te uiten bij. Daarnaast zijn er live muzikanten, workshops voor kinderen (Dans en Graffiti) en er is natuurlijk de mogelijkheid om te disco zwemmen!
Lokale jongeren en artiesten krijgen bij Summer Sickness een eigen podium om zichzelf te presenteren en creatief te uiten. Naast dit alles wordt er ook nog voor lekker eten gezorgd!

13:30 Fortnite Kids Battle
14:30 Living Room Battles (All style)
16:30 Zwembad en buiten area open:

  • Disco Zwemmen met Dushi Sanka
  • Graffiti Workshop
  • Live Sets: B. Fisher, Rahzan, Bot13, Pjotr, JJ, WSSL, Emmanuel, Narbi
  • Shut up & Eat

20:00 B-Boy Cypher Battle: Coindrop Systeem

Door Summer Sickness te combineren met goede doelen willen we jongeren laten zien dat ze een verschil kunnen maken met hun talenten. Voor hunzelf maar ook voor mensen in hun omgeving en zelfs aan de andere kant van de wereld! – Sean Bogaers

Bijdragen

Heb jij ook iets bruikbaars op zolder liggen wat geveild mag worden of een leuke dienst die je kan leveren? Wil je op een andere manier een bijdrage leveren voor de veiling? Stuur dan een mailtje naar info@dynamicarts.nl of klik hier voor onze contact pagina!

Entree

De Summer Sickness veiling: €5,-

Summer Sickness main event: €10,- en onder de 12 jaar* €7,50,-

Je kunt een kaartje kopen aan de deur, tijdens inloop avonden of tijdens de Inmarkt op zondag 9 september.  Ook kan je hieronder tickets kopen in de voorverkoop hieronder!

*Kinderen jonger dan 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.