Parts for Arts

Stichting Dynamic Arts is op zoek naar onderdelen voor het opzetten van cursussen en trajecten voor jonge talenten. De Actie “Parts for Arts” is gestart nadat de Larense kunstenares Janine Boot materialen doneerde aan de stichting.

“Omdat ik gestopt ben met les geven heb ik afgelopen week mijn schildersezels gedoneerd aan Dynamic Arts. De jongeren waren heel blij dat zij nu met professionele materialen aan de slag konden. Ik zag dat ze nog meer spullen konden gebruiken en heb toen een oproep gedaan onder een grote groep kunstenaars uit de BEL gemeenten om mijn initiatief te volgen. Een oproep om het atelier op te ruimen en bruikbare teken-, schilder- en boetseerspullen te verzamelen. Ik kreeg zulke leuke reacties dat ik dacht: ik ga gewoon iedereen in de regio vragen om op te ruimen en in te zamelen. Als betrokken bewoners en ondernemers kunnen wij met deze inzamelingsactie onze jeugd activeren en stimuleren om creatief bezig te gaan.” Aldus Janine Boot

Geef de fantastische jongeren die bij Dynamic Arts komen de mogelijkheid zich verder creatief te ontwikkelen: breng uw bruikbare spullen die te mooi zijn om weg te gooien naar “Parts voor Arts”. Dynamic arts is vooral op zoek naar materialen waar jongeren creatief of sportief mee bezig kunnen gaan:

Wensenlijst

Kunst – Teken en schilderspullen, zoals kwasten, verf, panelen/ schildersdoeken, oude schorten, zeil, handschoenen, klei en kleigerei.

Sport – Dansvloer, springtouwen, hoepels, ballen, work-out gear, judo matten, breakdance gear, trampoline, beschermers, bokshandschoenen, balance board.

Grafisch – Computers (Apple), camera’s, lichtbak, nieuwe grafische software (Adobe).

Muziek – Muziek instrumenten zoals percussie instrumenten, gitaren, blaasinstrumenten, versterkers, microfoons, speakers, studio materiaal, studio computer, nieuwe muziekprogramma’s (Ableton, FL Studios)

Anders – Autobus voor creatieve uitjes met de jongeren.
Steigerhout, Balken, 2 platen (dik/stevig, moet lange spiegels kunnen dragen)
Schroeven en spiegellijm