Achter de stichting zit een team van jonge artiesten, kunstenaars, agogen en creatieve ondernemers uit de regio die een verschil willen maken in hoe jongerenwerk aansluit op de leefwereld van de jeugd. Uit het Gooi komen veel professionals uit de creatieve sector die graag iets terug willen geven, en dit willen doen door hun creatieve kennis en ervaringen te delen met jongeren. Zij zijn inspirerende rolmodellen die de taal van de jeugd spreken en via hun kunstvormen maatschappelijke normen en waarden weten te vertalen naar de jongeren. 

Velen van het Dynamic Arts team hebben in hun eigen jeugd ook in contact gestaan met het jongerenwerk. Hierdoor is er een duidelijke visie op welke aspecten behouden moeten worden en op welke aspecten we kunnen innoveren.

“Ik vind het belangrijk dat er een organisatie in het Gooi actief is, met de juiste expertise, die opkomt voor de jeugd, hun talenten en de toekomst.”

“Ik wil het gedachtegoed van de stichting blijven waarborgen, voor het belang van de huidige en volgende generaties.”

“Ik vind dat Laren te weinig te bieden heeft voor een grote groep jongeren in de leeftijd van 13 tot 19 jaar. En dat trekken wij ons aan!”

“We doen dit werk niet voor niets.  Het is chill om met z’n allen aan een doel te werken. Als wij samen werken komt er altijd iets moois uit.”

“Het is goed om zo’n stichting te hebben in een dorp zoals Laren. De jongeren zijn hier in de minderheid en Dynamic Arts kan een stem geven aan de jongeren. Dat kan op verschillende manieren zoals talent ontwikkeling en goede begeleiding van jongeren die het verkeerde pad op kunnen gaan.”

“Dynamic Arts heeft het huiskamer gevoel van Laren. Het is belangrijk dat dat gewaarborgd blijft omdat het de enige plek in Laren is die echt voor de Jeugd is.”

“Ik wil wat betekenen voor Laren, voor artiesten, voor jongeren en voor mezelf. Daarom help ik bij Dynamic Arts.”

“Ik help hier omdat ik het dope vind wat Dynamic Arts doet. Begeleiden, cursussen geven en omdat mijn skills daar iets aan kunnen bijdragen.”

“Ik help bij Dynamic Arts omdat het goed voelt; Omdat het iets anders is dan werken voor een baas, het is werken voor de volgende generatie.”

“Ik vind het fijn om de jeugd een eerste ontmoeting en verdere aanraking te bieden met verschillende activiteiten. Hiermee helpen wij de jongeren zichzelf te ontpoppen en daarbij hun eigen kwaliteiten te ontdekken.”

Omdat ik het dope vind wat dynamic arts doet. Begeleiden, cursussen geven en omdat mijn skills daar iets aan kunnen bijdragen.