Stichting Dynamic Arts organiseert een ludieke inzamel actie voor het opzetten van cursussen voor jonge talenten uit de regio. De inzamelingsactie is een initiatief van Janine Boot. 

“Omdat ik gestopt ben met les geven heb ik afgelopen week mijn schildersezels gedoneerd aan Dynamic Arts. De jongeren waren heel blij dat zij nu met professionele materialen aan de slag konden. Ik zag dat ze nog meer spullen konden gebruiken en heb toen een oproep gedaan onder een grote groep kunstenaars uit de BEL gemeenten om mijn initiatief te volgen. Een oproep om het atelier op te ruimen en bruikbare teken-,schilder- en boetseerspullen te verzamelen. Ik kreeg zulke leuke reacties dat ik dacht: ik ga gewoon iedereen in de regio vragen om op te ruimen en in te zamelen. Als betrokken bewoners en ondernemers kunnen wij met deze inzamelingsactie onze jeugd activeren en stimuleren om creatief bezig te gaan.” Aldus Janine Boot

Geef deze fantastische jongeren de mogelijkheid zich creatief te ontwikkelen: breng uw bruikbare spullen die te mooi zijn om weg te gooien op 2 september naar “Parts voor Arts”. Dynamic arts is vooral op zoek naar materialen waar jeugd creatief of sportief mee bezig kan gaan:

Flyer ontwerp door Koen Roetman

Wensenlijst

Creatief – Teken en schilderspullen, zoals kwasten, panelen om op te schilderen/ graffiti (MDF of hout), muziek instrumenten.

Technisch – Computers, sfeerlampen, grote speakers, muziek instrumenten, beamer, microfoons, camera’s.

Sport – Dansvloer, springtouwen, hoepels, ballen, work-out gear, judo matten, breakdance gear, trampoline.

Vervoer – Bus voor creatieve uitjes met de jongeren.

Anders – Steigerhout; stapel van minimaal 15 planken van 3.5 – 4 meter) (25 cm breed) – Balken (2 – 3tjes), 3 hele lengtes van 4 meter;   6 hele lengtes van 2 meter ;     6 lengtes van 1 meter – 2 platen (dik/stevig, moet lange spiegels kunnen dragen) – Schroeven en spiegellijm

Activiteiten

Vanaf september organiseert Dynamic Arts verschillende workshops in gebouw de Scheper  in de volgende disciplines: breakdance, hiphop, muziek, jongeren pers team, beats maken, rap en grafisch ontwerp. Naast deze activiteiten is er een vaste inloop waar jongeren kunnen langskomen om te tafeltennissen, gamen, voetballen, basketballen, film kijken of lekker creatief bezig zijn. Het doel is om zoveel mogelijk te faciliteren naar behoefte van de jeugd.

Oproep

Naast de inzameling kunt u Dynamic Arts ook financieel steunen. Klik hier om contact op te nemen.