Vandaag bij Dynamic Arts hebben wij de opening van het Jeugd Cultuur Fonds in Laren gevierd. De deuren van Dynamic Arts waren van half 4 tot half 6 geopend voor de jeugd en mensen uit het dorp.

Er was een gemengd publiek bestaande uit kinderen, jongeren, ouders, mensen van de gemeente, jongerenwerkers van Versa Welzijn en vertegenwoordiger van het Jeugd Cultuur Fonds.

Hierbij schreef de Rabobank een cheque uit van 2500 euro aan het Jeugd Cultuur Fonds voor culturele projecten en programma’s voor de jeugd.

Het was een feestelijke gelegenheid met goeie muziek, lekkere hapjes en leuke workshops. De kinderen konden een dans/ theater workshop volgen van Sean Bogaers, ook konden ze kerstballen versieren voor thuis of voor in onze eigen Dynamic Arts kerstboom. Hiernaast werd er fanatiek flips en tricks gegooid op de trampoline door de Larense Trickers DJ en Brent, samen met de kids. In de studio kon er gekeken worden bij onze huisproducer Wessel Bakker en MC Jip. De verlichting is geregeld door Thijn van WT Sounds.

Al bij al is de opening van het Jeugd Cultuur Fonds Laren erg geslaagd. Wij zijn blij met de kansen die er met de komst van het Jeugd Cultuur Fonds in Laren komen voor de jongeren hier die het minder breed hebben. Dit opent deuren voor alle jongeren.