Activiteiten

Tijdens de inloop bij Dynamic Arts draait het even om jou en wat jij wilt doen. Er zijn tijdens de inloop geen vaste activiteiten, maar wel veel mogelijkheden.

Weet jij nog niet precies wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd? Kom dan tijdens inloop momenten langs bij Dynamic Arts. Daar kan je van alles doen zoals basketballen, voetballen, tafeltennis, dansen, tekenen, dj’en, design, muziek maken, produceren, praten, chillen en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk tijdens de inloop momenten bij Dynamic Arts.

Heb jij al een passie voor dansen ontwikkeld? Zoek jij inspirerende mensen om mee te trainen of plekken om vrij te trainen? Dynamic Arts maakt het mogelijk. Wij hebben verschillende dans trainingplekken in het Gooi waar wekelijks dans sessies gehouden worden.

Ben jij geinteresseerd in een lekkere sessie? Neem dan even contact met ons op, dan word je mee genomen in de whatsapp groep.

Elke donderdag middag worden er danslessen gegeven bij Dynamic Arts in Laren. Ook zijn er dagelijks danslessen verzorgd door docenten uit ons team in Huizen in Amsterdam. Ben jij geïnteresseerd in een van onze lessen?  Kijk dan hier!

 

Onze Dynamic Arts Studio in Laren is beschikbaar voor:

  • Muziek opnemen
  • Beats maken
  • Leren Dj’en.
  • Mixtapes maken
  • Podcast opnemen

In onze studio komen artiesten en jongeren uit de hele regio om:

  • Te werken aan muzikale projecten
  • Andere artiesten uit de regio te ontmoeten
  • Zelf nieuwe skills te leren
  • Anderen te helpen nieuwe skills aan te leren

Wij geven workshops in veel verschillende kunstvormen. In het plaatje hier rechts kan je zien wat voor workshops er mogelijk zijn bij Stichting Dynamic Arts

Jongeren kunnen bij ons binnenlopen op het jongerencentrum in Laren als ze even een praatje willen maken of iets leuks willen ondernemen. In de huiskamer kan ook in groepsverband worden gesproken over interessante onderwerpen.

Voor jongeren die behoefte hebben aan wat een beetje meer persoonlijke hulp bieden wij coaching.

Als je even niet weet wat je met een moeilijke situatie aan moet of als je even vast zit met jezelf of je omgeving kan je bij Dynamic Arts terecht. Jongeren kunnen met een vertrouwenspersoon komen praten om zo even tot rust te komen.

Als het gewenst of nodig is kunnen er ook doorverwijzingen plaatsvinden naar ons zorgnetwerk.

Eigen projecten?

Heb jij ideeen voor een eigen activiteit of project? Wij willen jou helpen om dat project waar te maken!
Maak een afspraak of loop binnen op ons kantoor en dan kunnen wij kijken hoe we jou droomproject werkelijkheid maken!